Nieuws

CANS BV is een partnerschap aangegaan met FNT Software om hun productportfolio op het gebied van IT, datacenters en telecommunicatie-infrastructuur software uit te breiden

CANS BV is een partnerschap aangegaan met FNT Software om hun productportfolio op het gebied van IT, datacenters en telecommunicatie-infrastructuur software uit te breiden

Almere, 12 december 2020 – FNT Software, een toonaangevende leverancier van softwareoplossingen voor geïntegreerd beheer van IT-, datacenter- en telecommunicatie-infrastructuur, maakt vandaag bekend dat het een partnerschap is aangegaan met CANS BV.

CANS BV heeft jarenlange internationale ervaring op het gebied van geïntegreerde DCIM-, AIM- en ITSM-oplossingen. “We zijn verheugd om samen te werken met een leider op het gebied van IT, datacenters en telecommunicatie-infrastructuur, zoals FNT. “Door deze samenwerking kunnen we ons productportfolio uitbreiden met een toonaangevende softwareoplossing die door meer dan 500 bedrijven en overheidsinstanties wereldwijd wordt gebruikt.” aldus Frank Verhofstad, algemeen directeur van CANS BV.

Het Nederlandse CANS BV heeft technische en commerciële accreditatie behaald als onderdeel van het FNT Software Partner Network. De ervaren datacenter-specialisten van CANS zullen optreden als een verlengstuk van FNT Software. CANS BV voegt een bewezen en toonaangevende enterprise IT-, datacenter- en telecommunicatie-infrastructuurbeheer oplossing toe aan haar productportfolio. CANS beschikt over een deskundig team van zeer ervaren DCIM-specialisten die zich richten op het ontwerpen en leveren van geïntegreerde softwareoplossingen voor de datacenter infrastructuur van haar klanten. Klanten van CANS zullen hun toekomstige groei efficiënter kunnen plannen op basis van weloverwogen beslissingen, met behulp van de oplossing van FNT Software. Deze klanten hebben doorgaans heterogene en complexe IT-omgevingen en hebben behoefte aan een complete oplossing die kan meegroeien met hun bedrijf.

Alle oplossingen van CANS zijn gebaseerd op dezelfde kernprincipes: maximale beschikbaarheid, verbeterde beveiliging, verhoogde efficiëntie en minimale kosten. De datacenter-experts van het bedrijf zijn veteranen uit de industrie en kennen de uitdagingen waarmee klanten worden geconfronteerd en weten hoe hun infrastructuur efficiënter en effectiever kan worden beheerd door een oplossing zoals FNT Software te implementeren. Frank Verhofstad, algemeen directeur van CANS BV, legt uit: “De IT-, datacenter- en telecommunicatie-infrastructuurmarkt ondergaat een continue verandering. Managers kampen met uitdagingen als gevolg van complexiteit, kosten en het niet kunnen opschalen in het vereiste tempo. Bedrijven die geen softwareoplossing hebben omarmd om hun infrastructuur te beheren en te optimaliseren moeten een inhaalslag maken in relatie tot bedrijven die efficiëntere en effectievere colocatiefaciliteiten en datacenters creëren. De oplossingen en diensten van FNT Software vormen een excellente aanvulling op ons infrastructuurbeheerportfolio voor IT-, datacenter- en telecommunicatieoplossingen. ”

Christoph Baumhoer, Global Channel Manager van FNT Software zei: “Een goed begrip van de activa in de IT-, datacenter- en telecommunicatie-infrastructuur is de noodzakelijke eerste stap om het beheer van de infrastructuur en de automatisering van IT-services te verbeteren. Naarmate de infrastructuur groeit en in de loop van de tijd verandert, zal deze basiskennis de sleutel zijn om een voortdurende soepele werking te garanderen. CANS BV heeft diepgaande operationele expertise om deze trend te ondersteunen. ”

Over CANS BV 
Computer Aided Network Systems BV (CANS BV) is meer dan 25 jaar geleden opgericht. CANS BV heeft zich sinds haar oprichting gespecialiseerd in het leveren van de beste geïntegreerde oplossing voor haar klanten op het gebied van IT, Datacenter en Telecommunicatie Infrastructuur Management. Het resultaat van de maatwerkoplossingen is een efficiëntere en effectievere werking van het datacenter en de faciliteiten verbonden met en in het datacenter. CANS heeft unieke vaardigheden en een onafhankelijke expertise opgebouwd in het adviseren van haar klanten over de verschillende IT-, datacenter- en telecommunicatie softwareoplossingen die op de markt beschikbaar zijn. CANS is uitgerust met een zeer ervaren technisch team in het ontwerpen en implementeren van IT-, Datacenter- en telecommunicatie softwareoplossingen. 

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws