Nieuws

ColoHouse publiceert “Colocatie 101” e-book

ColoHouse publiceert “Colocatie 101” e-book

ColoHouse, leverancier van cloud- en carrier-neutrale-datacenterdiensten en netwerk-cloud- en maatwerk oplossingen, publiceert het “Colocatie 101” e-book. Met de gids biedt ColoHouse handvatten en inzichten aan bedrijven die overwegen hun IT-infrastructuur uit te besteden, zodat zij een datacenter kunnen kiezen dat optimaal aansluit op hun wensen.

Steeds meer bedrijven, overheden en andere organisaties kiezen ervoor om hun IT-infrastructuur te migreren naar een colocatie datacenter. Daar zijn meerdere redenen voor aan te wijzen. Met deze gids biedt ColoHouse een duidelijk overzicht en de tools aan organisaties om de beste oplossing en provider te selecteren. Ook bevat het e-book een checklist met de belangrijkste vragen bij de zoektocht naar een colocatie leverancier.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  •  Wat is colocatie?
  •  On-site datacenter vs colocatie
  •  Wat zijn de (bedrijfs)voordelen van colocatie?
  •  Waar moet u opletten bij het kiezen van een colocatie provider?
  •  Hoe ondersteunt colocatie een hybrid cloud strategie?
  •  Colocatie datacenter checklist

 

Het ColoHouse Colocatie 101 e-book is hier gratis te downloaden.


Over ColoHouse
ColoHouse, opgericht in 2007 is een toonaangevende aanbieder van colocatie datacenter diensten, netwerk-cloud- en maatwerk oplossingen. Met ons hoofdkantoor in Miami, FL en het Europees hoofdkantoor in Den Haag, beheert ColoHouse wereldwijd meer dan 14 datacenterlocaties. Van start-ups tot grote internationale ondernemingen, ColoHouse streeft ernaar om oplossingen en ondersteuning van wereldklasse te bieden.

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws