Nieuws

Datacenter beveiliger Workrate versterkt de Dutch Data Center Association

Datacenter beveiliger Workrate versterkt de Dutch Data Center Association Hoewel het nieuwe jaar nog maar net is begonnen kondigt brancheorganisatie Dutch Data Center Association (DDA) vol enthousiasme een nieuwe samenwerking aan. Workrate, marktleider in Nederland op het gebied van datacenter beveiliging, versterkt per januari 2018 de DDA.

Oprichters Jop Wolff en Michiel Muller zijn Workrate in 2003 begonnen met een frisse blik op de beveiligingsmarkt. Kort daarna sloot partner Eelco Wiertsema aan. In rap tempo groeide het bedrijf uit tot een gevestigde en gewaardeerde leverancier van beveiligingsdiensten in diverse sectoren, waaronder de datacenter branche. In Nederland staat Workrate bekend als marktleider op het gebied van datacenter beveiliging en ook buiten de grenzen neemt het bedrijf een steeds actievere rol in.

Stijn Grove, directeur van de DDA, over de samenwerking: “Uitmuntende en waterdichte beveiliging is een vereiste voor ieder professioneel datacenter. Een hoge beveiligingsstandaard zorgt er immers voor dat ons internet goed blijft functioneren en dat onze data veilig is opgeslagen. Workrate is leidend op het vlak van datacenter beveiliging en we zien het dan ook als een aanwinst dat Workrate de DDA zal versterken met de aanwezige kennis en ervaring.”

Ook Michiel Muller, Commercieel Directeur van Workrate, kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking: “Sinds het ontstaan van Workrate in 2003 focussen we ons op het leveren van gespecialiseerde beveiligingsservices voor datacenters. Sinds de samenwerking met onze eerste datacenter klant zijn we uitgegroeid tot de grootste datacenter beveiliger van Nederland. Veel van onze klanten zijn bovendien actief in het buitenland en vragen ons om met hen mee te groeien. Een groter compliment kunnen we ons niet wensen. De Dutch Data Center Association, als brancheorganisatie voor de Nederlandse datacenter sector, representeert het grootste deel van onze klanten. Samen sta je sterker. We zijn dan ook van mening dat een partnership met de DDA zal leiden tot een verrijking van kennis en tot een verdere verbetering van onze services.”

Workrate is actief in alle grote Nederlandse datacenter knooppunten. Voor meer informatie over de diensten van Workrate kunt u terecht op de website van Workrate.

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws