Nieuws

EPI sluit zich aan als nieuwe DDA-partner

EPI sluit zich aan als nieuwe DDA-partner

Opleidingsinstituut EPI is recent toegetreden als partner binnen het netwerk van de Dutch Data Center Association (DDA). 

EPI is wereldwijd actief als opleidingsinstituut, waarbij ze samen met verkooppartner Vijfhart IT Opleidingen de datacentersector in Nederland met hoogwaardige trainingen en certificeringen ondersteunen. Hun opleidingen, gebaseerd op het Datacenter Competence Framework (DCCF), zorgen ervoor dat professionals niet alleen inzicht krijgen in facilities, maar ook in operations en internationale standaarden. Dit leidt tot aantoonbare competenties en onafhankelijke EXIN-certificeringen. 

Daarnaast stimuleren de trainingen van EPI innovatie op de werkvloer doordat medewerkers een integraal beeld hebben van datacenteroperaties en zo actief kunnen meedenken. Tot nu toe hebben ze wereldwijd, waaronder in Nederland en België, duizenden mensen gecertificeerd. Ook is EPI marktleider in het certificeren van datacenters volgens internationale standaarden zoals TIA-942, EN50600, en ISO22237. 

Dennis Wolbrink, Accountmanager bij EPI, kijkt met enthousiasme vooruit op het DDA-partnership. “Het partnership van de Dutch Data Center Association opent geweldige deuren voor EPI. Onze trainingen geven professionals niet alleen een certificaat, maar ook de tools om echt verschil te maken in de datacentersector. Met duizenden gecertificeerden en ons succesvolle scholarship-programma, ben ik enorm trots op wat we al bereikt hebben. Samen met de DDA hebben we nu al de eerste stappen gezet naar een actieve samenwerking, en ik kijk ernaar uit om samen verder te bouwen aan de toekomst van de datacentermarkt.”

Stijn Grove, Managing Director DDA, is verheugd met de komst van EPI als nieuwe partner. “Het personeelstekort in de datacenter-sector is nijpend en zal de komende jaren alleen maar groter worden. Dat mag niet ten koste gaan van de diensten van datacenters die zorgen dat onze maatschappij 24/7 online is. EPI kan als opleidingsinstituut kennis met de sector delen over hoe (nieuwe) professionals nog beter kunnen worden getraind.”

Meer weten over EPI? 

Bezoek de website: https://www.epi-ap.com/

Ook DDA-partner worden?

Meer weten over het DDA-partnership, klik dan hier of neem direct op met Carole Santens (Commercial Manager) voor meer informatie: carole@dutchdatacenters.nl

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws