Nieuws

Hi-Safe lanceert watermist als blusoplossing voor datacenters en sluit zich aan bij de DDA

Hi-Safe lanceert watermist als blusoplossing voor datacenters en sluit zich aan bij de DDA

Per 1 juli 2020 sluit Hi-Safe zich aan bij het netwerk van de Dutch Data Center Association (DDA). Hi-Safe levert automatische blusoplossingen voor onder andere de datacentermarkt. Het partnership met de DDA biedt Hi-Safe de mogelijkheid om de focus op datacenters te vergroten.

 

Watermist, dé oplossing voor datacenters

Bedrijfscontinuïteit wordt door Hi-Safe, onderdeel van de Hertek Groep, geborgd door het beperken van brandschade aan bedrijfsmiddelen. Recent heeft Hi-Safe de unieke onderhoudsarme brandblusoplossing watermist toegevoegd aan hun aanbod. Deze specifieke blusoplossing is een duurzame oplossing om brand in datacenters te blussen met vrijwel geen downtime. Naast watermist biedt Hi-Safe jarenlange ervaring in automatische blusgasoplossingen voor operationele en nieuwbouw datacenters. De nauwkeurige aanpak en expertise in deze blusoplossingen maakt Hi-Safe uniek.

“In combinatie met de expertise op het gebied van detectie via ons moederbedrijf Hertek Groep, hebben wij bewust alle specialistische kennis in eigen huis. Dat vinden wij een voorwaarde om onze klanten effectief te kunnen ondersteunen.”  Rob de Rooij, adviseur datacenters Hi-Safe sinds 2016.

Stijn Grove, algemeen directeur van de Dutch Data Center Association spreekt met enthousiasme over het nieuwe partnership: “Hi-Safe is een sterke toevoeging aan het netwerk van de DDA met hun jarenlange ervaring en specialisatie in datacenters. Wij zijn ervan overtuigt dat dit partnership voor beide partijen positieve acties met zich zal meebrengen.”

 

Over Hi-Safe

Hi-Safe, onderdeel van de Hertek Groep, borgt bedrijfscontinuïteit door het beperken van (brand)schade aan bedrijfsmiddelen. Als VCA** gecertificeerde partner heeft Hi-Safe ruime kennis en ervaring in het adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van blusgas-, watermist en explosieonderdrukkingsoplossingen voor onder meer datacenters, de industrie, PGS15 en de scheepvaart.

Hi-Safe is uw vakkundige partner, iedere dag, 24/7 en dat voor al ruim 90 jaar! Ons partnerschap omvat:

  • Volledig ondersteuning van onze eigen vakkundige technici gedurende het totale project. U heeft geen zorgen meer rondom veiligheid, wetgeving, certificatie en documenten
  • Digitaal ontwerp van uw project, zoals u wilt (BIM, 3D of 2D), conform uw wensen en eisen
  • Een systeem dat werkt, altijd! Onze eigen vakkundige technici verzorgen service en onderhoud.

Kortom, u vertrouwt altijd op de expertise van Hi-Safe!
Meer informatie: https://www.hisafe.nl

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws