Nieuws

Simac Electronics en Viavi Solutions kondigen partnership aan

Simac Electronics en Viavi Solutions kondigen partnership aan

Simac Electronics en Viavi Solutions kondigen aan dat Simac Electronics solution partner wordt van Viavi in Nederland en België. Deze nieuwe samenwerking stelt beide bedrijven in staat om klanten beter te ondersteunen met geavanceerde optische test- en meetoplossingen.

Nieuwe oplossingen voor vraagstukken in de digitale infrastructuur

Als solution partner van Viavi Solutions wordt Simac Electronics distributeur van de test- en meetapparatuur van Viavi. Simac zal daarbij klanten ondersteunen om deze producten optimaal in te zetten. De combinatie van het vernieuwde portfolio en de jarenlange kennis en ervaring stelt Simac in staat om nog meer klantvraagstukken te beantwoorden. Daarmee sluit deze samenwerking aan bij Simac’s nieuwe koers, waarmee het bedrijf zich richt op het leveren van specifieke oplossingen en ondersteuning voor klanten die verantwoordelijk zijn voor de realisatie en het beheer van de digitale infrastructuur.

Ivo de Rooij, managing director van Simac Electronics, zegt:

“Viavi Solutions is een belangrijke nieuwe partner die past bij onze ambities en focus. De samenwerking met Viavi ondersteunt onze strategie om klanten binnen gespecialiseerde clusters te helpen met de juiste oplossingen die aansluiten bij de behoeften binnen de markt. Deze uitbreiding van ons portfolio combineren we met onze kennis en service, waardoor we nog beter in staat zijn om onze klanten te helpen. Bestaande klanten van Viavi kunnen vertrouwen op ons lokale servicecentrum voor bijvoorbeeld kalibratie en onderhoud. Door de korte doorlooptijd vergroten we de inzetbaarheid van hun apparatuur.”

Andrea Wagner, sales director van Viavi Solutions, voegt toe:

“Deze nieuwe samenwerking past goed in onze internationale groeistrategie. We zijn blij met Simac Electronics als solution partner in Nederland en België. Met hun expertise en marktkennis vormt Simac een uitstekende partner om onze producten en technologieën aan te bieden en om ervoor te zorgen dat klanten de juiste ondersteuning krijgen.”

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws